iSKLANIK

torek, 28. junij 2011

Špacapanova hiša- gostišče s prenočišči

Špacapanova hiša- gostišče s prenočišči
Špacapanova hiša je turistična kmetija s petimi sobami. Gostilna stoji v Komnu, v središču vasi. Odprta je vsak dan od srede do nedelje.
Kjer se dobro pije in jé
Špacapanova hiše se odlikuje predvsem po izvrstni kuhinji. Njen čar se skriva v kombinaciji modernih in tradicionalnih kraških prehrambenih navad. Na Špacapanovem jedilniku je namreč moč najti jedi, ki izhajajo iz prastarih kraških receptov, hkrati pa se spogledujejo s sodobno kulinariko. Gre za človekovem zdravju prijazne dobrote, ki jih, kot se spodobi, spremlja vrhunska kraška žlahtna kapljica. Na voljo so tudi vina iz drugih bližnjih vinorodnih okolišev.
Vsekakor je prednost Špacapanove hiše tudi njena lokacija. Od morja je oddaljena 15 kilometrov,  od najbližjega smučišča pa 100 kilometrov.
Prenočitev:V Špacapanovi hiši je poskrbljeno tudi za goste, ki želijo na romantičnem Krasu prenočiti. V hiši je na voljo pet luksuzno opremljenih dvoposteljnih sob. Vsaka od njih ima kopalnico z WC-jem, tuš kabino ali masažno kadjo.

Cene prenočišč z zajtrkom:
Dvoposteljna soba: 64 evrov
Dodatno ležišče: 16 evrov
Če prenočujete sami: 38 evrov

Ada Špacapan, dobitnica najbolj prestižne slovenske kulinarične nagrade, zlate žlice, je res gospodinja v pravem pomenu besede. Ne le, da dobro kuha in streže s toplino in ljubeznijo, temveč goste tudi prijazno sprejema pod streho. In to v prenočišča, ki so zares nekaj posebnega. Ali bi si sploh lahko želeli še več?

ŠPACAPANOVA HIŠA S PRENOČIŠČI - TURISTIČNA KMETIJA
Komen 85
6223 Komen

<>



Podjetje:
Ago Špacapan s.p.
Komen 85
6223 Komen


D.Š.: SI36811360
Matična št.: 306331300

Tel: +386 (0)5 766 04 00
Fax: +386 (0)5 766 04 01
Gsm: +386 41 297 829

e-mail:
info@spacapan.si


Delovni čas:
sreda - nedelja: 11h - 23h
ponedeljek in torek z
   izjemo praznikov: zaprto


Več si lahko preberete tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Komentiranje je dovoljeno vsem, ki imajo Google račun in registriranim uporabnikom. Komentirajte nežaljivo.